Ny medlem

Du som vill bli medlem i Saab Turbo Club of Sweden gör det genom att fylla i en intresseanmälan och betala medlemsavgiften på 300 SEKDu kan betala med kreditkort, Swish eller via vanlig faktura, gå vidare genom att klicka på knappen ”Jag vill bli medlem” nedan och följ instruktionerna. Ditt medlemskap blir aktivt så snart betalningen har registrerats.

Jag vill bli medlem!
  • Möjlighet att köra med din bil på några av landets racingbanor under klubbens banträffar 3-4 gånger per år.
  • Delta i klubbens cruisingträffar och övriga sammankomster
  • Tillgång till massa trevliga rabatter hos bland annat våra sponsorer, BildelslagretMapTunNordic Tuning DalarnaOrio AB (Saab Webshop), Speedparts och Stemeck.
  • TurboTrycket Kalender (om man betalar innan sista november)
  • Möjlighet att köpa artiklar ur vår klubbshop.

  Dessutom bidrar ditt medlemskap till att hålla våra SAAB'ar vid liv och vårat arbete med att samla kunskap och erfarenheter via våra kanaler

  • Hemsida.
  • Forum med många års samlad erfarenhet kring Saab-bilar, marknadsplatsen Köp&Sälj, FAQ med mera.
  • Facebook-sida och Facebook-grupp.

  Dessutom ingår du i en gemenskap med över 2 000 Saabintresserade vänner.

På ”Min sida” kan du sedan logga in och se ditt digitala medlemskort, och uppdatera dina kontaktuppgifter.

Om du varit medlem det senaste året

En avisering skickas normalt ut i samband med kallelsen till årsmötet. Du kan antingen använda det bifogade inbetalningskortet och betala via din internetbank eller logga in på ”Min sida” och klicka på ”Fakturor” och där betala direkt med kort eller Swish. Ditt medlemskap blir aktivt så snart betalningen har registrerats. Dina inloggningsuppgifter står på aviseringen som skickas ut, du kan också få inloggningsuppgifterna via mail genom att klicka på ”Glömt lösenord” OBS! det fungerar bara om du har en registrerad mailadress i medlemssystemet.

Om du varit medlem för flera år sedan

På grund av Personuppgiftslagen (PUL) får vi inte spara medlemsuppgifter längre tid än två år så om du inte varit aktiv betalande medlem på flera år så behöver du följa rutinen för ny medlem ovan. Om du absolut vill få tillgång till ditt gamla medlemsnummer så kan vi i vissa fall hantera detta manuellt. Skicka då ett mail till info@saabturboclub.com och bifoga en bild på t ex ditt gamla medlemskort.

Min sida

På ”Min sida” kan du se dina betalda och obetalda fakturor, ändra adressuppgifter samt även se aktuella rabatter och erbjudanden. Min sida hittar du högst upp i menyn. Om du har några övriga frågor eller funderingar kring medlemskapet så kontakta info@saabturboclub.com

Medlemsavgift

Medlemskapet kostar för närvarande 300 kr per verksamhetsår.

Verksamhetsår

Verksamhetsåret sträcker sig från 1:a oktober fram till sista september nästa år.
Medlemsavgiften betalas en gång per kalenderår, men vid inbetalning under sista kvartalet (1/10-31/12) så blir du medlem resten av innevarande år plus hela nästkommande år.

Förnyelse av medlemskap

Aviseringen skickas ut tillsammans med kallelsen för årsmötet (för dig som redan är betalande medlem) Förnyelse kan ske fr.o.m. den 1:e oktober för den kommande säsongen.

Personuppgifter vi lagrar i vårt medlemsregister

Namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Uppgifterna i vårt medlemsregister används för medlemsadministration och i huvudsak för utskick av olika försändelser från klubben (klubbtidning, inbjudningar, kallelser mm) och i enstaka fall för utskick från någon av våra sponsorer.

Personuppgiftsansvarig

Personuppgiftsansvarig är Saab Turbo Club of Sweden (organisationsnummer 858501-1359). Mailadress: info@saabturboclub.com Som medlem har du rätt att en gång per år få ut ett registerutdrag med de personuppgifter vi bokfört och begära rättelse vid felaktigheter. I båda fallen skall underskriven ansökan/anmälan översändas per post till ovanstående postadress.

Integritetspolicy

Om du vill veta vilka personuppgifter vi lagrar och i vilket syfte så kan du ladda ned vår integritetspolicy HÄR. Om du har några frågor eller funderingar angående vår hantering så är du välkommen att kontakta info@saabturboclub.com