Orio AB senaste tillskottet som sponsor

Orio AB senaste tillskottet som sponsor

image001

Det är med stor glädje vi kan informera att Orio AB är det senaste företaget att ansluta sig till klubben och dess medlemmar som sponsor.

 

Orio AB, tidigare Saab Parts, är ett svenskt företag som tillhandahåller reservdelar för bilar på en global marknad. Orio är den exklusiva leverantören av Saab Originaldelar men erbjuder också reservdelar till en rad andra bilmärken. Därutöver erbjuder Orio också servicetjänster som logistik, lagerhållning, ingenjörstjänster och hjälp med marknadsföring.

 

Orio tillhandahåller kompletta auktoriserade verkstadslösningar och helhetskoncept för Saabverkstäder. Även för oberoende verkstäder finns servicelösningar och kvalitetsreservdelar från några av branschens ledande tillverkare.

 

Orio har sitt huvudkontor i Nyköping tillsammans med sitt logistik- och distributionscenter. De har också ett kontor i Trollhättan samt nio aktiva helägda dotterbolag runt om i Europa och USA. Dotterbolagen som ingår i Orio-koncernen är Orio North America inc, Orio UK Ltd, Orio Spain S.L, Orio Italy S.R.L, Orio Norway AS, Oy Orio Finland AB, Orio Denmark Aps, Orio Switzerland AG och Orio Deutschland GmbH. Vid årsskiftet 2014/2015 hade Orio 340 medarbetare globalt.

 

Orio är sedan december 2012 helägt av svenska staten där ägarrollen utövas av näringsdepartementet. VD för Orio är Jonas Tegström. Aktiekapitalet i Orio AB uppgår till 200 000 kronor fördelat på 200 aktier, var och en med ett kvotvärde om 1 000 kronor.

 

Gå in på sidan över medlemsförmåner för att ta del av Orio AB’s rabatt till klubbens medlemmar.

 

Hälsningar

Styrelsen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer