Medlemsuppföljning – Oktober 2017

Medlemsuppföljning – Oktober 2017

Här kommer nu ett kombinerat nyhetsbrev och medlemsstatistik för första månaden i detta nya verksamhetsår. Första månaden i den nya säsongen är nu avslutad. Och vilken fantastisk start vi har haft av verksamhetsåret 2017-2018!

Långt över 900 STCS-vänner har redan betalat in sin medlemsavgift för den nya säsongen! Så otroligt kul att se! Det finns med andra ord anledning till att sticka ut hakan och sätta målet på 1 700 betalande medlemmar per sista september 2018!
Med andra ord, en rejäl ökning från säsong 2016-2017 som avslutades med strax under 1 500 betalande medlemmar.

Det finns flera olika anledningar till varför den nya säsongen börjat så bra. Dels för att detta faktiskt är den absolut trevligaste Saabklubben för oss Saab Turbofantaster! Men den största anledningen till denna fantastiska start är det nya medlemssystem som klubben lanserade i och med att det nya verksamhetsåret började 1:a oktober 2017.

Ett stort tack till klubbens kassör, Staffan Redelius, som har lagt ned otroligt mycket tid för att få till det nya medlemssystemet i samband med detta nya verksamhetsår. Utan dig Staffan hade detta inte varit möjligt!

Och lanseringen av det nya medlemssystemet har varit nödvändig, eftersom klubben måste hänga med i tiden, och ledtid på medlemskort på 3-5 veckor är inte acceptabel, och har inte varit i 5-10 års tid, men klubben har fram till nu inte haft kunskapen/orken/tiden att ro båten i hamn. Inte förrän nu.

Bara genom att kolla tillbaka på hur första månaden i detta verksamhetsår har varit och jämföra med tidigare år, kan vi snabbt inse att klubbens medlemmar har kunnat få sitt medlemskort digitalt på bråkdelen av den tiden det tidigare tagit att få det hemskickat i brevlådan.

Därtill har både kassören och medlemsansvarig sparat oerhört mycket tid. Tid som annars lagts på att övervaka alla inkommande notiser om medlemsinbetalningar, uppdatera tidigare medlemssystem, skrivit ut och postat iväg ett fysiskt medlemskort.

Och framförallt, att vi så här tidigt på det nya verksamhetsåret har fått in förnyelsen av medlemsavgifterna från så många återkommande medlemmar, det är rent sagt fantastiskt kul att se!

Så återigen, stort tack till Staffan!

För er som ännu inte tagit chansen att förnya ert medlemskap/bli medlem i klubben, passa på att göra det redan nu! Om ni blir medlem senast 19:e november, kommer ni helt utan extra kostnad, att få hem Kalender 2018 lagom till årsskiftet. Läs mer om hur ni gör för att bli medlem på klubbens hemsida

Tveka inte på att höra av er ifall ni har några frågor, ni når medlemsansvarig på mailen: medlemskap@saabturboclub.com

Med vänliga hälsningar

Michael Törnros

Ordförande och medlemsansvarig

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer