Inför Moholms slalomträff och utställning 10/9

Inför Moholms slalomträff och utställning 10/9

Med mindre än 1 vecka kvar till vår slalomträff på Moholms flygfält kommer här lite mer information om upplägget under dagen. Vi kommer denna dag att sätta upp en slalombana likt den klassiska Superstage-banan så för alla er som älskar slalom är detta en dag att flyga fram mellan konerna tills man är helt snurrig. Att notera är att vi välkomnar bilar som inte är kontrollbesiktade för trafik under hela dagens körning.

Vill du inte köra slalom men är sugen på att komma förbi och språka lite och visa upp din bil så är det precis lika välkommet! Vi kommer att ha utställning med priser till topp 3 “Best in show” under dagen utsedd av jury. Tid för den prisutdelningen meddelas under dagen.

Har du någon del eller tillbehör till Saab du vill sälja eller bli av med? I så fall kan du ta med dig detta och sälja på bakluckeloppis under dagen!

Då det inte finns någon restaurang vid flygfältet kommer vi att sälja enklare förtäring till bra pris under dagen, med sikte på att ha det öppet mellan ca kl. 11-14. Klubbshopen kommer även att finnas på plats och vara öppen. Vi tar både kort och swish.

Ungefärliga tider under dagen följer här:

Kl. 08.00-09.00 Insläpp, besiktning av bilar

Kl. 09.15 Välkomsttal/förarmöte

Kl. 09.30-16.00 Slalom

Vi kommer att köra slalom under hela dagen, med prisutdelning för topp 3 i slalomen i mitten av dagen (tid meddelas under dagen).

Glöm inte medlemskort (digitalt eller utskrivet), ifylld säkerhetsblankett och hjälm.

Det finns flera infarter till flygfältet men bara en är den som ska användas, vid punkten i länken nedanför ligger den rätta infarten. Kör man från Vassbacken är den mest tydlig från vägen med grindar. Har man hamnat på en grusväg och sen ser ett stort flisupplag framför sig så är man på fel infart.

Karta över var flygfältet ligger finns här

Varmt välkomna!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer