Inför Banträff/Utställning Sviestad 21/5

Inför Banträff/Utställning Sviestad 21/5

Nu på söndag 21/5 är det äntligen dags för en ny banträff på Sviestad i Linköping!
Denna bana skiljer sig lite mot många av de andra banorna vi kör på under året. Sviestad är en bana som är lite smalare än de flesta andra banor, men bjuder på många tekniska utmaningar.
Banan bjuder på mycket fartkänsla och för dig som kanske aldrig kört på bana kan det vara en riktigt häftig upplevelse när man börjar hitta de rätta spårvalen!
Eftersom banan är så pass smal kommer vi inte erbjuda någon acc-körning på denna träff, men givetvis kommer vi köra konbana utöver vanlig bankörning och familjekörning precis som vanligt.
Precis som på Knutstorp kommer vi under dagen ha utställning med ett Best in show-pris i potten. Så även om du inte ska köra, kom och prata med likasinnade och visa upp din Saab!
————————————————
Nedan följer lite ungefärliga hålltider för dagen. Viktigt för dig som tänkt köra, oavsett om det är konbana, familjekörning eller bankörning är att passa tidsfönstret för insläpp.
08:00 Grindarna öppnas och bilarna tas in på området och parkeras. Behåll den tilldelade P-platsen hela dagen så slipper vi onödig trafik.
Insläppet stänger 09:00 för dig som tänkt köra på banan under dagen, du måste alltså ha checkat in innan dess. Besiktning av bilarna sker löpande efter insläpp. Ingen bil kommer släppas ut på banan utan att ha blivit besiktad av ansvariga på plats. Likt Knutstorp i år kommer vi även erbjuda körning för bilar som ej är registrerade för trafik, till exempel vagnboksbilar.
Välkomsttal hålls cirka 09.15 av ansvarig för dagen. Efter välkomsttalet sker uppställning av bilarna till konbanekörning.
11.00 Konbanekörning avslutas
11.20 Första förarmötet
11.40 Andra förarmötet
12.00 Familjekörning
13.00 Bankörning
14.00 Familjekörning
15.00 Bankörning
16.00 Prisutdelning och därefter avslutas träffen
Med reservation för eventuella mindre justeringar under dagen eller om en line-up vid banutsläppet blir tom på bilar.
Klubbshopen kommer att finnas på plats under dagen, öppettiderna för den meddelas under välkomsttalet.
Glöm inte säkerhetsblankett, medlemskort och hjälm (hjälm för konbanekörning och bankörning).
Välkomna!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer