STCS på Elmia 2024

STCS på Elmia 2024

Som många redan sett kommer vi även i år finnas på plats under Bilsport Custom Motor Show på Elmiamässan påskhelgen 2024!
Förutom att kunna kolla på ett par fantastiska bilar som två av våra medlemmar ställer ut i montern finns även chansen att prata med personerna bakom dessa byggen, och flera andra!
Delar ur styrelsen och racecrew m.fl kommer finnas på plats hela helgen och berättar gladeligen om klubbens verksamhet och vilka förmåner du som medlem får genom ett medlemskap. Vill du ställa frågor om vad som händer och sker i klubben, eller bara vill snacka Saab finns vi där för dig! Kanske har du funderingar kring vilka träffar och aktiviteter som är på gång, hur det går till på våra banträffar eller är nyfiken på vilka andra förmåner du får när du blir medlem?
Du som redan är medlem vet troligtvis alla fördelar som ett medlemskap innebär, men för dig som inte är det kommer här ett axplock av vad du får för dina 300 kr/år som ett medlemskap kostar:
– Banträffar! Du får möjligheten att köra din Saab på några av Sveriges bästa motorbanor, och det kostar dig ingenting extra för att få köra. Vanligtvis 4-5 banträffar per år. Att alla dessa ingår i medlemskapet är något som få andra, om ens några andra, märkesklubbar etc kan matcha.
– Klubbträffar! Förutom banträffarna anordnar vi träffar där vi medlemmar kan träffas och umgås med varandra, köra cruising och bara njuta av våra fordon.
– Rabatter! Genom medlemskapet får du tillgång till en mängd olika rabatter hos våra sponsorer och rabattgivare. Även om du inte vill köra på bana kommer du kunna “räkna hem” medlemskapet bara genom att nyttja några få rabatter. Om du t.ex köper ett service-kit, ett nytt avgassystem eller stötdämpare har du oftast redan där räknat hem medlemskapet bara genom att handla någon av sakerna. Om du kanske inte skruvar själv så räcker det med ett enkelt verkstadsbesök för service eller reparation så har du sparat in kostnaden för medlemskapet. Våra sponsorer är Maptun, Nordic Tuning Dalarna, Hedin parts (f.d Orio), Speedparts och Stemeck, och utöver dessa har vi ett helt gäng med övriga rabattgivare för dig som medlem i Saab Turbo Club of Sweden!
– Gemenskapen! Sist men inte minst så bidrar du genom medlemskapet till att bibehålla intresset för Saab genom klubbens verksamhet. Klubben är heller ingenting utan sina medlemmar. Klubben finns till för sina medlemmar, och det är medlemmarna som är klubben!
Klubbshopen kommer finnas på plats för dig som vill handla dekaler, en ny tröja eller något helt annat.
Välkomna till oss!
Styrelsen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer