Medlemsuppföljning – Maj 2018

Medlemsuppföljning – Maj 2018

Hej!

Maj månad är sedan länge avslutad, och när vi blickar in i hur många betalande medlemmar som var med oss per sista maj, kan vi med glädje se att hela 1 775 stycken Saab-vänner är med oss. Och även om säsongen redan har innehållit många spännande saker, återstår en hel del, så tveka inte på att bli medlem om ni inte redan har gjort det.

Näst på tur står banträffen på Kinnekulle Ring lördagen den 16:e juni. Därefter banträffen på Söderhamn/Flygstaden lördagen den 28:e juli. Och när ni ändå är i området, varför inte gästa Saabträffen i Gävle under söndagen den 29:e juli.Därtill finns den redan nu inplanerade banträffen på Anderstorp lördagen den 29:e september, samt årsmötet för klubben i november. Samt att vi sitter och filar på något kul att hitta på under sommaren/innan banträffen på Anderstorp i september.

Så har ni inte redan tagit chansen att bli medlem, passa på att göra det redan nu!

Tack vare det nya medlemssystemet, med ett digitalt medlemskort som ni får direkt efter att inbetalningen gått igenom, hittar ni det digitala medlemskortet på Min sida. Med andra ord är det inte för sent för att haka på oss redan till Kinnekulle Ring nu på lördag! Läs mer om hur ni gör för att bli medlem på klubbens hemsida

Tveka inte på att höra av er ifall ni har några frågor, ni når medlemsansvarig mailen medlemskap@saabturboclub.com

Med vänliga hälsningar

Michael Törnros

Ordförande och medlemsansvarig

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer