Medlemsuppföljning – April 2021

Medlemsuppföljning – April 2021

Medlemsuppföljningen från april visar att per siste april var vi en bra bit med än 1 700 betalande medlemmar som var redo för årets första banträff, den på Ring Knutstorp den 25:e april.

Och även om nu banträffen på Sviestad blev inställd i maj, så håller vi alla tummar som det går för att banträffen på Kinnekulle Ring, lördagen den 3:e jul, ska kunna bli verklighet.
Och om så är fallet, utlovas allt ifrån 2-takt till modern turbo-motor.
För banträffen på Kinnekulle Ring kommer att bli en träff tillsammans med våra vänner inom Svenska SaabKlubben och Club Sonett Sweden.

Så har ni inte redan nu blivit medlem är det god tid att bli det.

Nedan följer information till er som vill bli medlem för första gången, alternativt vill väcka ert gamla medlemsnummer till liv igen efter några års frånvaro i klubben.

Ny medlem

För att bli ny medlem, vänligen se:
https://www.saabturboclub.com/medlem-2/

Medlem sedan tidigare

Skulle ni ha varit medlem förut, men utav någon anledning inte varit med på ett tag, finns möjligheten att väcka ert gamla nummer till liv igen.
I så fall behöver ni ta en bild på ert gamla medlemskort, och därefter skicka detta till medlemsansvarig samt beskriva att ni vill bli medlem och väcka ert gamla medlemsnummer till liv igen. Därefter ordnar vi så att ni via ”Min sida” kan logga in och betala medlemsavgiften.

OBS! Betala inte medlemsavgiften genom att bli ”ny medlem”, utan invänta så att ni kan få logga in på ”Min sida” och betala medlemsavgiften därifrån.

Detta för att ni ska kunna komma åt rätt medlemsnummer så snabbt som möjligt igen, samt att bespara medlemsansvarig tiden genom att inte behöva ta bort onödigt uttagna nya medlemsnummer.

Tveka inte på att höra av er till medlemsansvarig ifall ni har några frågor.
Använd mailen nedan.

medlemskap@saabturboclub.com

Med Vänliga Hälsningar
Michael Törnros

Ordförande och medlemsansvarig

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer