Banträffen på Sviestad 9:e Maj Ställs in!

Banträffen på Sviestad 9:e Maj Ställs in!

Igår kom region Östergötland ut med ett skärpt förhållningssätt till de råd och rekommendationer som finns kring Covid19-läget i länet.

Förra helgen genomförde vi en träff med otroligt gott resultat på Ring Knutstorp. Våra medlemmar visade att det var fullt möjligt att genomföra en träff med hänsyn till avstånd och liknande och även om man saknade den där närkontakten man är van vid från våra träffar var det ändå helt fantastiskt trevligt att äntligen få köra igång med träffar igen!

I Östergötland just nu syns ingen nedgång i smittspridningsläget och därför vill vi visa vår respekt för sjukvården och väljer, våra goda erfarenheter med Ring Knutstorp till trots, att ställa in denna träff i Östergötland. En dialog har initierats med Linköpings Motorstadion om att få boka om till ett senare tillfälle i sommar, vi får se om det är möjligt. Vi vill passa på att tacka alla funktionärer, medlemmar och övriga som redan hunnit vara med och planera allt inför den kommande träffen och hoppas att vi får möjlighet att styra ihop nåt på Sviestad senare i år istället.

Att genomföra en träff i Östergötland och gå emot de lokala temporära önskemålen hade varit egoistiskt och stridit mot klubbens värderingar oavsett hur bra vi hade kunnat sköta träffen.

Tack för visad förståelse!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer