Medlemsuppföljning – April 2020

Medlemsuppföljning – April 2020

Tiden går fort även i dessa Corona-tider.
Redan är april avverkad, och nu är vi redan inne i maj månad.

När vi ser hur många vänner som är med oss per sista april, ser vi att vi mer eller mindre är exakt samma antal som förra verksamhetsåret, det vill säga strax under 1 800 vänner. Oerhört kul att se!

Och även om den fysiska träffen nu i maj även den ställs in, kommer vi att försöka hålla igång energin, förväntninarna inför de kommande träffarna, på olika sätt. Så håll utkik!

Skulle ni nu missat att betala in ert medlemskap, finns information nedan hur ni går till väga.

Välkommen!

Ni som varit med oss under föregående år, men ännu inte förnyat er medlemsavgift, kan antingen välja att använda den bifogade avin som ni fick tillsammans med kallelsen till årsmötet.

Denna hittar ni även digitalt via Min sida.

Nedan följer information till er som vill bli medlem för första gången, alternativt vill väcka ert gamla medlemsnummer till liv igen efter några års frånvaro i klubben.

Ny medlem

För att bli ny medlem, vänligen se:
www.saabturboclub.com/bli-medlem/

Medlem sedan tidigare

Skulle ni ha varit medlem förut, men utav någon anledning inte varit med på ett tag, finns möjligheten att väcka ert gamla nummer till liv igen.
I så fall behöver ni ta en bild på ert gamla medlemskort, och därefter skicka detta till medlemsansvarig samt beskriva att ni vill bli medlem och väcka ert gamla medlemsnummer till liv igen. Därefter ordnar vi så att ni via ”Min sida” kan logga in och betala medlemsavgiften.

OBS! Betala inte medlemsavgiften genom att bli ”ny medlem”, utan invänta så att ni kan få logga in på ”Min sida” och betala medlemsavgiften därifrån.

Detta för att ni ska kunna komma åt rätt medlemsnummer så snabbt som möjligt igen, samt att bespara medlemsansvarig tiden genom att inte behöva ta bort onödigt uttagna nya medlemsnummer.

Tveka inte på att höra av er till medlemsansvarig ifall ni har några frågor.
Använd mailen nedan.

medlemskap@saabturboclub.com

Med Vänliga Hälsningar
Michael Törnros

Ordförande och medlemsansvarig

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer