Banträffen på Sviestad är inställd

Banträffen på Sviestad är inställd

Ännu en gång tvingas jag vara en sorgens budbärare. 🙁

Vid det här laget skulle vi ha gått ut med en påminnelse om att det snart är en månad kvar till vår planerade banträff på Linköpings Motorstadion – Sviesta’ men som ni säkert förstår tillåter inte läget i världen detta. Som Linköpingsbo och med tanke på de fantastiska myskvällar vi brukar ha med alla medlemmar som har långt att åka både före och efter just denna banträff svider det lite extra att behöva ställa in. 🙁

Vi skulle än en gång vilja uppmana alla att vända besvikelsen in mot garaget! När väl sveriges alla bilträffar kommer igång igen kan vi väl se till att de kommer att översvämmas av färdiga projektsaabar!? 😀

I samband med detta vill vi ändå muntra upp lite också. Det gör vi genom att samla ihop alla de bidrag vi fick fram till det datum då vi meddelade att Elmia inte skulle hållas i år. Bland dessa väljer styrelsen ut tre vinnare som får varsitt presentkort i klubbshoppen om 500:- per person som en liten gest för att visa att vi verkligen uppskattar dessa medlemmar som var beredda att oegoistiskt ställa upp för klubben!

Samuel Flodeby

Kommunikationsansvarig

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer