Medlemsuppföljning – Januari 2019

Medlemsuppföljning – Januari 2019

Med rykande färska siffror för januari 2019 kan vi konstatera att vi följer trenden mycket bra för att kunna nå målet med 2 300 medlemmar per siste september 2019. Riktigt kul att se! Hela 1 532 vänner är redan nu med oss när den nya säsongen på allvar snart drar igång. Och vilken säsong det kommer att bli! Vi siktar på att ha riktigt många roliga aktiviteter i år, så har ni inte redan tagit chansen att vara med oss, gör detta omgående!

Tveka inte på att höra av er till medlemsansvarig ifall ni har några frågor.
Använd mailen medlemskap@saabturboclub.com

Med Vänliga Hälsningar
Michael Törnros

Ordförande och medlemsansvarig

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer