Målsättningen vänner för nya verksamhetsåret

Målsättningen vänner för nya verksamhetsåret

Hej!

Det nya verksamhetsåret började 2018-10-01. Styrelsen har nu under precis avslutad planeringshelg beslutat sig för att ta sikte mot 2 300 medlemmar per siste september 2019. Det vill säga vid verksamhetsårets slut, det är är en ökning med strax över 300 medlemmar, jämfört med förra verksamhetsårets 1966 stycken.

Och just nu ser det riktigt bra ut.

Varför just 2 300?

Jo, för att vi genom det nya medlemssystemet har möjliggjort att fler förnyar sitt medlemskap, och att vi gör det snabbare in på det nya verksamhetsåret, jämfört med förut. Och för att vi sista december 2018, jämfört med samma period 2017, har 158 medlemmar fler betalande medlemmar. Så 2 300 vänner vid verksamhetsårets slut känns inte alls orimligt att sikta mot. Och skulle vi bli mer än “all time high” 2 247 stycken från år 2002, skulle detta kännas fantastiskt skoj!

Så hjälp oss nu med att puffa på vänner och bekanta att om dom inte redan har hakat på, att göra så! För att bli ny medlem, vänligen se den här sidan

Tveka inte på att höra av er till medlemsansvarig ifall ni har några frågor.
Använd mailen medlemskap@saabturboclub.com

Med Vänliga Hälsningar
Michael Törnros

Ordförande och medlemsansvarig

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer