Medlemsuppföljning – Augusti 2019

Medlemsuppföljning – Augusti 2019

Verksamhetsårets näst sista månad är nu avslutad. Och när vi summerar hur många vänner (medlemmar) som är med oss när augusti övergått till september, kan vi se att vi tagit oss över 2 000 medlemmar, underbart kul att se!

Och med denna siffra kan vi se att vi är uppe i trakten av den högsta medlemsantalet som klubben någonsin haft.

Verksamhetsårets sista månad, september, innehåller många roliga saker. Bland annat Stemeck event på lördag den 7:e september, och banträffen på Gelleråsen/Karlskoga, söndagen den 29:e.För att inte glömma alla de många rabatterna som vi har hos våra sponsorer och rabattgivare. Så tveka inte på att bli medlem redan i dag! Hur ni gör kan ni läsa här:

Skulle ni ha varit medlem förut, men utav någon anledning inte varit med på ett tag, finns möjligheten att väcka ert gamla nummer till liv igen.
I så fall behöver ni ta en bild på ert gamla medlemskort, och därefter skicka detta till medlemsansvarig samt beskriva att ni vill bli medlem och väcka ert gamla medlemsnummer till liv igen. Därefter ordnar vi så att ni via ”Min sida” kan logga in och betala medlemsavgiften.

Tveka inte på att höra av er till medlemsansvarig ifall ni har några frågor.
Använd mailen medlemskap@saabturboclub.com

Med Vänliga Hälsningar
Michael Törnros

Ordförande och medlemsansvarig

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer