Medlemsuppföljning – November 2019

Medlemsuppföljning – November 2019

November månad är redan avklarad och därmed är andra månaden av det nya verksamhetsåret lagd till handlingen. När vi summerar antalet betalande medlemmar per sista november, ser vi med stor glädje att nästan 1 500 stycken redan har förnyat sitt medlemskap/blivit medlem i klubben. Det är dessutom 100 medlemmar fler än samma period förra året!

Riktigt kul!

Ni som varit med oss under föregående år, men ännu inte förnyat er medlemsavgift, kan antingen välja att använda den bifogade avin som ni fick tillsammans med kallelsen till årsmötet, denna hittar ni även digitalt via Min sida.

Tveka inte på att höra av er till medlemsansvarig ifall ni har några frågor.
Använd mailen nedan.

medlemskap@saabturboclub.com

Med Vänliga Hälsningar
Michael Törnros

Ordförande och medlemsansvarig

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer