Bankörning Ring Knutstorp ställs in!

Bankörning Ring Knutstorp ställs in!

Det är med stor sorg vi måste meddela att vi ställer in årets första bankörning på Ring Knutstorp den 26:e April.


Vi ser det som nödvändigt att ta vårt samhällsansvar och följa de lagar och rekommendationer som regeringen och folkhälsomyndigheten lagt fram.


De nya riktlinjer som trädde i kraft nu i dagarna omöjliggör tyvärr att vi genomför våra träffar då maxgränsen för deltagare även om vi skulle gå igenom det som ett privat evenemang äts upp till stor del av det antal funktionärer så att det blir orimligt att genomföra träffen.


Vi håller fast vid hoppet att kunna genomföra kommande träffar och ser gärna nya rekord på antalet besökare på dessa när bansuget efter vintern blivit ännu större!


Till dess tänker vi lite löpande anordna lite digitala träffar där vi med våra kära medlemmar kommer att utse några vinnare och mottagare av pris som “People’s Choice” etc.


Vår ställning kommer att hållas relevant genom att vi följer folkhälsomyndighetens och hoppas kunna anordna kommande träffar enligt plan.


Under tiden fortsätter vi såklart att åtnjuta de rabatter och liknande som medlemskap i klubben innebär, så ta nu chansen att göra klart det där sista på bilen i god tid till nästa träff! 

Tack för Ert överseende och att ni respekterar detta.

Hälsningar

Styrelsen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer