Inför Gotland Ring 23/4

Inför Gotland Ring 23/4

Nu är det snart mindre än en vecka kvar tills vi har vår andra banträff för säsongen på en bana som är ny för de flesta av oss, Gotland Ring!

För er som inte bokat färja ännu vill vi tipsa om en rabattkod du kan använda vid bokning av färjan, som är: arrsaabturbo2022 när ni bokar via https://www.destinationgotland.se/sv/

Rabattkoden gäller från 19-27/4 ifall man vill ta lite extra semester på ön några dagar.

Boende kan ni boka på https://grannen.se/vh/grmsc.shtml där bokningskoden är onewheel, skriv också saabturbo i meddelanderutan. Det ligger inte mer än 11 minuter bort så det är nära banan.

Viktigt att veta är att om du behöver göra något arbete med bilen som medför risk för läckage ska en miljömatta finnas under den i depån. Banan har miljömattor att både hyra och köpa och det går att lösa i förväg via Gotland Rings hemsida, https://gotlandring.com/.

Vi kör enligt följande dagsschema:

08.00-09.00 Insläpp för de som vill köra på banan under dagen

09.15-09.45 Välkomsttal och förarmöte

Därefter kör vi familje- och bankörning varvat varannan timme fram tills kl. 16.00. Vi kommer att köra på Nordslingan under dagen. Glöm inte medlemskort (digitalt eller utskrivet) samt ifylld säkerhetsblankett.

Vi fortsätter med vårt test från förra året och kommer att ha ett tillfälle av bankörningspassen där vi tillåter bilar som inte har kontrollbesiktigats för trafik. Vi kommer att kontrollera dessa i vanlig ordning precis som med alla andra bilar efter insläppet.

Då det inte finns en restaurang på banan kommer vi att sälja enklare förtäring och dricka på samma sätt som på Sturup förra säsongen, där du kan betala med kort eller Swish.

På grund av logistikskäl kommer klubbshopen inte att finnas på plats vid denna träffen.

Varmt välkomna!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer