Ny säsong och nytt medlemssystem!

Ny säsong och nytt medlemssystem!

Idag är det den 1 oktober och det innebär att vi går in i ett nytt verksamhetsår för klubben.

Medlemshanteringen och tiden det tar att få sitt medlemskort har varit under diskussion i klubben så länge jag kan minnas. Anledningen till att det tar tid är att det har varit en oerhört manuell och tidskrävande process med flera personer inblandade och allt ska skötas parallellt med andra aktiviteter i klubben och dessutom ska vi alla ha tid över för arbete och familj.

Vi har bakom kulisserna arbetat med att få ett nytt och mer automatiserat medlemssystem på plats och vi kan nu äntligen meddela att det är klart!  Under nästa vecka kommer alla som har varit medlemmar under förra året att få en kallelse till årsmötet den 19/11 och i detta brev finns även en faktura på medlemsavgiften för nästa år. Du kan betala via bankgiro med det bifogade inbetalningskort eller gå in på “Min sida” och betala med kort eller via Swish. Mer information finns i brevet som kommer under nästa vecka.

Medlemskortet kommer numera att vara digitalt och vara tillgängligt via “Min sida” detta för att snabba upp hanteringen och minska kostnader för utskick.

Jag hoppas att ni kommer att se fördelarna med det nya systemet och jag hoppas ni kan ha överseende med eventuella inkörningsproblem.

Vi försöker samla in alla frågor och svar i denna tråd på forumet:http://forum.saabturboclub.com/showthread.php/151019-Feedback-ang%C3%A5ende-det-nya-medlemssystemet?p=1459232#post1459232

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer