Ny milstolpe i klubbens historia!

Ny milstolpe i klubbens historia!

Detta år har ju till stor del präglats av Corona-pandemin vilket gjort att vi inte har kunnat genomföra träffar och aktiviteter som vanligt, eller snarare inte alls faktiskt. En sak som vi sett fram emot var ändå att kunna genomföra årsmötet som vanligt eftersom det brukar vara ett begränsat antal deltagare och med lite förberedelser och planering skulle det kunna rymmas inom de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten satt upp.

När dagen för mötet närmade sig visade det sig dock att pandemin förvärrades och det kom nya skärpta direktiv från FHM och snart insåg vi att det inte längre var möjligt att genomföra årsmötet som vi tänkt.

Så vad göra? Skjuta mötet på framtiden? Ställa in? Eller skulle det vara möjligt att genomföra mötet digitalt och vad skulle i så fall krävas för att säkerställa deltagande och röstningsförfarande? Geniknölar gnuggades och ett intensivt googlande tog vid. Efter några dagar kände vi att vi hade hittat en teknisk plattform som levde upp till våra krav och vi genomförde ett genrep på ett snabbinsatt styrelsemöte.

Vi kunde konstatera att vi hittat rätt och bestämde oss för att gå vidare. Snabbt informerade vi de medlemmar som anmält sig och lördagen den 14/11 kunde vi genomföra det första helt digitala årsmötet i klubbens historia!

Om du vill veta hur det gick så finns mötet inspelat och ligger upplagt på medlemssidan tillsammans med övrig information från årsmötet. (Den första minuten av mötet saknas då jag i nervositeten missade att trycka på inspelningsknappen :-))

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer