Medlemsuppföljning – December 2019

Medlemsuppföljning – December 2019

God fortsättning på det nya året!
Hoppas att julen och nyår var trevlig.

Med 2020’s intågande kan vi även summera ihop medlemsantalet per sista december 2019.

Hela 1 552 vänner är redan med oss in på detta nya verksamhetsår. Och det är över 100 fler än samma tid förra verksamhetsår!

Därtill ligger det på grund av ett tekniskt problem hos Föreningssupport cirka 100 stycken intresseanmälningar och väntar på godkännande. Vi är i dialog med Föreningssupport, som är dom som stöttar oss med medlemssystemet, om hur vi skall komma till bukt med detta bekymmer. Dessutom finns det ett antal mail om medlemsfrågor i min inkorg som jag nu skall ta tag i när julledigheten är slut. Med andra ord ser det riktigt bra ut inför att den aktiva delen inom klubben drar igång i mars-april.

Ni som varit med oss under föregående år, men ännu inte förnyat er medlemsavgift, kan antingen välja att använda den bifogade avin som ni fick tillsammans med kallelsen till årsmötet. Denna hittar ni även digitalt via Min sida.

Nedan följer information till er som vill bli medlem för första gången, alternativt vill väcka ert gamla medlemsnummer till liv igen efter några års frånvaro i klubben.

Bli medlem!

All information du behöver finns på denna sida Tveka inte på att höra av er till medlemsansvarig ifall ni har några frågor.
Använd mailen nedan.

medlemskap@saabturboclub.com

Med Vänliga Hälsningar
Michael Törnros

Ordförande och medlemsansvarig

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer