Medlemsuppföljning – Oktober och november 2020

Medlemsuppföljning – Oktober och november 2020

Hej alla!

Det nya verksamhetsåret har precis börjat, och vi kan redan nu avslöja att träffkalendern 2021 kommer att innehålla många spännande saker.

Ja ni hör rätt, den nya styrelsen kommer inom kort att hålla i planeringshelg för att klura ut hur vi under 2021 skall kunna träffas på ett säkert och trevligt sätt.

Det nya verksamhetsårets första 2 månader (oktober och november) har nu summerats, och vi har den stora glädjen att se att lite över 1 400 medlemmar redan är med oss!

Och för er som var snabba med att förnya sitt medlemskap/bli ny medlem, kommer inom kort en kalender hem i brevlådan.

För er andra, kommer denna kalender strax att finnas att köpa i vår klubbshop.

Nedan följer information till er som vill bli medlem för första gången, alternativt vill väcka ert gamla medlemsnummer till liv igen efter några års frånvaro i klubben.

Ny medlem

För att bli ny medlem, vänligen se:
https://www.saabturboclub.com/medlem-2/

Medlem sedan tidigare

Skulle ni ha varit medlem förut, men utav någon anledning inte varit med på ett tag, finns möjligheten att väcka ert gamla nummer till liv igen.
I så fall behöver ni ta en bild på ert gamla medlemskort, och därefter skicka detta till medlemsansvarig samt beskriva att ni vill bli medlem och väcka ert gamla medlemsnummer till liv igen. Därefter ordnar vi så att ni via ”Min sida” kan logga in och betala medlemsavgiften.

OBS! Betala inte medlemsavgiften genom att bli ”ny medlem”, utan invänta så att ni kan få logga in på ”Min sida” och betala medlemsavgiften därifrån.

Detta för att ni ska kunna komma åt rätt medlemsnummer så snabbt som möjligt igen, samt att bespara medlemsansvarig tiden genom att inte behöva ta bort onödigt uttagna nya medlemsnummer.

Tveka inte på att höra av er till medlemsansvarig ifall ni har några frågor.
Använd mailen nedan.

medlemskap@saabturboclub.com

Med Vänliga Hälsningar
Michael Törnros

Ordförande och medlemsansvarig

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer