Information om Elmia 2018 (bilar mm)

Information om Elmia 2018 (bilar mm)

Hej på er!
Nu börjar det närma sig påsk och Elmia. Klubben kommer (som vanligt) vara representerad i A-hallen plats 08:28. Hoppas uppslutningen blir lika god som vanligt både från medlemmar och blivande medlemmar. Vår clubshop finns på plats samt möjlighet att bli medlem på plats. Observera att  kontanter och swish gäller för betalning.

Vi söker fortfarande personer som vill vara med och hjälpa till i vår monter, fredag, söndag och måndag. Vore underbart om några medlemmar till kunde meddela sitt intresse till president@saabturboclub.com .

Och så en liten smygtitt på årets medlemsbilar i vår monter då. 🙂

Som ni ser kommer vi leverera toppklass även i år!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer