Medlemsuppföljning – Maj 2019

Medlemsuppföljning – Maj 2019

Maj månad är nu bakom oss och vi har gått in i den första riktiga sommarmånaden. Och med detta sagt har vi kunnat summera ihop hur många vänner (STCS-medlemmar) vi var totalt per sista maj, nämligen 1 850 stycken!

Imponerande, och bara dryga 100 medlemmar ifrån de 1 966 medlemmar vi var per sista september förra året, det vill säga när vi avslutade verksamhetsåret 2017-2018. Men med det uppsatta målet på 2 300 medlemmar kan vi se att vi nu inte ökar i den takt som vi skulle vilja, så det kommer att krävas lite extra insatser från oss inom styrelsen för att komma ikapp. Bland annat kommer vi att synas i tidningen Klassiker, Saab Car Magazine och TTELA inom kort. “Syns man inte, så finns man inte” heter det ju. Därtill kommer klubbtältet att vara på plats under Saab Bilmuseum Festival i Trollhättan 7-9:e juni.

Dessutom är det ju så att vi har väldigt många fler roliga träffar kvar innan denna säsong är över, så för er som ännu inte har tagit chansen att vara med oss, gör detta direkt, så missar ni inte alla kommande träffar eller alla möjligheter till trevliga medlemserbjudanden och förmåner.

Hur ni gör kan ni läsa här:

Tveka inte på att höra av er till medlemsansvarig ifall ni har några frågor.
Använd mailen medlemskap@saabturboclub.com

Med Vänliga Hälsningar
Michael Törnros

Ordförande och medlemsansvarig

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer