Medlemsuppföljning maj

Medlemsuppföljning maj

Maj månad är nu bakom oss och vi har gått in i den första riktiga sommarmånaden.

Och med detta sagt har vi kunnat summera ihop hur många vänner (STCS-medlemmar) vi var totalt per sista maj, nämligen 1 850 stycken!
Imponerande, och bara dryga 100 medlemmar ifrån de 1 966 medlemmar vi var per sista september förra året, det vill säga när vi avslutade verksamhetsåret 2017-2018. Men med det uppsatta målet på 2 300 medlemmar kan vi se att vi nu inte ökar i den takt som vi skulle vilja, så det kommer att krävas lite extra insatser från oss inom styrelsen för att komma ikapp.

Bland annat kommer vi att synas i tidningen Klassiker, Saab Car Magazine och TTELA inom kort.

“Syns man inte, så finns man inte” heter det ju.

Därtill kommer klubbtältet att vara på plats under Saab Bilmuseum Festival i Trollhättan 7-9:e juni. Dessutom är det ju så att vi har väldigt många fler roliga träffar kvar innan denna säsong är över, så för er som ännu inte har tagit chansen att vara med oss, gör detta direkt, så missar ni inte alla kommande träffar eller alla möjligheter till trevliga medlemserbjudanden och förmåner. Hur ni gör kan ni läsa nedan.

Ny medlem

För att bli ny medlem, vänligen se:
www.saabturboclub.com/bli-medlem/

Medlem sedan tidigare

Skulle ni ha varit medlem förut, men utav någon anledning inte varit med på ett tag, finns möjligheten att väcka ert gamla nummer till liv igen. I så fall behöver ni ta en bild på ert gamla medlemskort, och därefter skicka detta till medlemsansvarig samt beskriva att ni vill bli medlem och väcka ert gamla medlemsnummer till liv igen. Därefter ordnar vi så att ni via ”Min sida” kan logga in och betala medlemsavgiften.

OBS! Betala inte medlemsavgiften genom att bli ”ny medlem”, utan invänta så att ni kan få logga in på ”Min sida” och betala medlemsavgiften därifrån. Detta för att ni ska kunna komma åt rätt medlemsnummer så snabbt som möjligt igen, samt att bespara medlemsansvarig tiden genom att inte behöva ta bort onödigt uttagna nya medlemsnummer.

Tveka inte på att höra av er till medlemsansvarig på medlemskap@saabturboclub.com ifall ni har några frågor

Med Vänliga Hälsningar
Michael Törnros
Ordförande och medlemsansvarig

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer