Medlemsuppföljning – Juni 2019

Medlemsuppföljning – Juni 2019

Juni månad lagd till handlingen, och vilken underbar månad det var! Saab Bilmuseum Festival i början och vår banträff på Kinnekulle Ring i slutet av den. Vi kan konstatera att vi fortsätter att bli fler vänner (medlemmar), fast inte alls i samma takt som vi hade önskat. Trots detta är vi på god väg att bli minst lika många, i slutet av detta verksamhetsår, som vi var i slutet av förra. Flera initiativ är ute, och på väg ut. Bland annat annons i tidningen Klassiker, kommande Saab Car Magazine och annonsering på nätet. Så vi hoppas att detta skall generera en liten knuff i rätt riktning.

Och det är många roliga saker kvar av detta verksamhetsår. Bland annat banträffen på Söderhamn/Flygstaden i juli, Anderstorp i augusti samt Gelleråsen i september. Våra sponsorer Nordic Tuning Dalarna samt Stemeck kommer även att hålla i event. Rabatterna är många hos våra sponsorer och rabattgivare.

Så tveka inte på att bli medlem redan i dag!

Tveka inte på att höra av er till medlemsansvarig ifall ni har några frågor.
Använd mailen nedan.

medlemskap@saabturboclub.com

Med Vänliga Hälsningar
Michael Törnros

Ordförande och medlemsansvarig

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer