Medlemsuppföljning – Juli 2019

Medlemsuppföljning – Juli 2019

Sommarens andra månad (juli) är nu lagd till handlingen, och med detta sagt har vi kunnat konstatera att vi redan nu, med 2 månader kvar av verksamhetsåret, har passerat det antal vänner (medlemmar) som vi var förra verksamhetsåret. Riktigt kul att se att så många både är trogna klubben, och att fler letar sig till oss! Och med 2 månader kvar, innebär detta fortsatt mycket nöje. Bland annat har vi banträffen på Anderstorp i augusti samt Gelleråsen i september, därtill kommer Stemeck hålla i sitt Stemeck event. För att inte glömma alla de många rabatterna som vi har hos våra sponsorer och rabattgivare.

Så tveka inte på att bli medlem redan i dag!

Tveka inte på att höra av er till medlemsansvarig ifall ni har några frågor.
Använd mailen nedan.

medlemskap@saabturboclub.com

Med Vänliga Hälsningar
Michael Törnros

Ordförande och medlemsansvarig

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer