Tipsa Valberedningen

Tipsa Valberedningen

Inför årsmötet vill vi inom styrelsen att ni medlemmar tipsar om förslag till den nya styrelsen som kommer att väljas på årsmötet, styrelsen består i dag av 10 personer.

För vissa av styrelsens positioner är givna, exempelvis ordförande, vice ordförande, kassör samt sekreterare/kommunikatör. De övriga ledamöterna ansvarar bland annat för banbokningarna, klubbshoppen, material till träffarna, samt våra sponsorer och rabattgivare. Under det kommande årsmötet är det ett antal av dessa givna positioner, samt ledamöter, som står för omval, eller nytillsättning. Det är årsmötets uppgift att välja, och Valberedningens uppgift att lämna förslag på varje plats.

Inför det nya verksamhetsåret vill vi att den nya styrelsen ska bestå av medlemmar som brinner för klubben, och som vill vara med och driva på så att klubben fortsätter att utvecklas, kunna erbjuda mer och mer roliga aktiviteter, och skapa mer förmåner för oss alla medlemmar.

Är du nyfiken på att veta mer, är du intresserad, eller vet du någon som är intresserad, av att vara med oss? Tveka då inte på att tipsa Valberedningen på: valberedningen@saabturboclub.com

Med vänliga hälsningar, Styrelsen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer