Nytt verksamhetsår!

Nytt verksamhetsår!

Sedan den 1:a oktober har vi nu gått in i det nya verksamhetsåret 2019-2020. Detta nya verksamhetsår sträcker sig från 2019-10-01 till och med 2020-09-30. Med andra ord är det dags att betala in medlemsavgiften för den nya säsongen.

Innan vi går in på hur ni gör för att betala, vill vi göra en återblick och summera hur det förra verksamhetsåret gick. Per den sista september 2019 var vi hela 2 080 medlemmar!

Otroligt kul, och även om vi hade satt målet på att bli 2 300 medlemmar, så är 2 080 medlemmar ändå ett lyft på lite över 100 medlemmar sedan förra verksamhetsårets 1 966 medlemmar.

Vi kan även se att de allra flesta inbetalningarna skedde i början av verksamhetsåret.

Och till största del för detta har vi att tacka det sedan ett tag sedan nya medlemssystemet och stöttningen via Föreningssupport, och den bifogade avin om medlemsinbetalning som följde med kallelsen till förra årsmötet.

Och med 2 080 vänner kan vi även konstatera att vi är på snudd att krossa all time high-rekordet av antal medlemmar på 2 247 stycken som sattes år 2002.

Inbetalning för det nya verksamhetsåret

Nu blickar vi framåt och är redan taggade på att göra detta nya verksamhetsår bättre än någonsin! Så hur gör ni nu då för att vara med oss undrar ni. Med den kommande kallelsen till årsmötet kommer även avin för medlemsinbetalning, denna avi hittar ni även inne på Min sida.

Tveka inte på att höra av er till medlemsansvarig ifall ni har några frågor.
Använd mailen nedan.

medlemskap@saabturboclub.com

Med Vänliga Hälsningar
Michael Törnros

Ordförande och medlemsansvarig

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer