Medlemsuppföljning – Januari 2021

Medlemsuppföljning – Januari 2021

Hej alla!

Vintersolståndet är passerat, jul- och nyårsstöket avklarat, och nu går vi på allvar mot ljusare tider!

Redan har över 1 500 vänner betalat in sin medlemsavgift för att ta vara på alla förmåner som man har som betalande medlem i Saab Turbo Club of Sweden, den självklara klubben för dig som är Saab-entusiast!

Vi alla hoppas att 2021 blir ett bättre år än vad 2020 var, så att vi faktiskt kan få genomföra våra träffar och ha kul tillsammans.

Nämnas kan göras att vi siktar på att ha 5 banträffar detta nya verksamhetsår.

Under kommande planeringshelg för styrelsen kommer vi att gnugga våra geniknölar riktigt hårt för att ta fram en plan för hur vi skall kunna genomföra våra aktiviteter detta år.

Redan klart är att Ring Knutstorp är bokat Söndagen den 25:e april.

Så har ni inte redan nu blivit medlem är det god tid att bli det.

Nedan följer information till er som vill bli medlem för första gången, alternativt vill väcka ert gamla medlemsnummer till liv igen efter några års frånvaro i klubben.

Ny medlem

För att bli ny medlem, vänligen se:
https://www.saabturboclub.com/medlem-2/

Medlem sedan tidigare

Skulle ni ha varit medlem förut, men utav någon anledning inte varit med på ett tag, finns möjligheten att väcka ert gamla nummer till liv igen.
I så fall behöver ni ta en bild på ert gamla medlemskort, och därefter skicka detta till medlemsansvarig samt beskriva att ni vill bli medlem och väcka ert gamla medlemsnummer till liv igen. Därefter ordnar vi så att ni via ”Min sida” kan logga in och betala medlemsavgiften.

OBS! Betala inte medlemsavgiften genom att bli ”ny medlem”, utan invänta så att ni kan få logga in på ”Min sida” och betala medlemsavgiften därifrån.

Detta för att ni ska kunna komma åt rätt medlemsnummer så snabbt som möjligt igen, samt att bespara medlemsansvarig tiden genom att inte behöva ta bort onödigt uttagna nya medlemsnummer.

Tveka inte på att höra av er till medlemsansvarig ifall ni har några frågor.
Använd mailen nedan.

medlemskap@saabturboclub.com

Med Vänliga Hälsningar
Michael Törnros

Ordförande och medlemsansvarig

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer