Medlemsuppföljning – December 2020

Medlemsuppföljning – December 2020

God fortsättning på er alla!

2020 ligger nu bakom oss.

Framför oss ligger ett fantastiskt 2021!

Och när vi ser hur många medlemmar som är med oss per sista december 2020, kan vi se att vi är redan cirka 1 500 betalande medlemmar som är redo för alla trevliga aktiviteter som vi planerar att ha 2021.

Riktigt kul att se!

Nämnas kan göras att vi siktar på att ha 5 banträffar detta nya verksamhetsår.

Under kommande planeringshelg för styrelsen kommer vi att gnugga våra geniknölar riktigt hårt för att ta fram en plan för hur vi skall kunna genomföra våra aktiviteter detta år.

Redan klart är att Ring Knutstorp är bokat Söndagen den 25:e april.

Så har ni inte redan nu blivit medlem är det god tid att bli det.

Nedan följer information till er som vill bli medlem för första gången, alternativt vill väcka ert gamla medlemsnummer till liv igen efter några års frånvaro i klubben.

Ny medlem

För att bli ny medlem, vänligen se:
https://www.saabturboclub.com/medlem-2/

Medlem sedan tidigare

Skulle ni ha varit medlem förut, men utav någon anledning inte varit med på ett tag, finns möjligheten att väcka ert gamla nummer till liv igen.
I så fall behöver ni ta en bild på ert gamla medlemskort, och därefter skicka detta till medlemsansvarig samt beskriva att ni vill bli medlem och väcka ert gamla medlemsnummer till liv igen. Därefter ordnar vi så att ni via ”Min sida” kan logga in och betala medlemsavgiften.

OBS! Betala inte medlemsavgiften genom att bli ”ny medlem”, utan invänta så att ni kan få logga in på ”Min sida” och betala medlemsavgiften därifrån.

Detta för att ni ska kunna komma åt rätt medlemsnummer så snabbt som möjligt igen, samt att bespara medlemsansvarig tiden genom att inte behöva ta bort onödigt uttagna nya medlemsnummer.

Tveka inte på att höra av er till medlemsansvarig ifall ni har några frågor.
Använd mailen nedan.

medlemskap@saabturboclub.com

Med Vänliga Hälsningar
Michael Törnros

Ordförande och medlemsansvarig

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer