Sommarträff på Brännebacka gård i Grästorp 2021-08-28

Sommarträff på Brännebacka gård i Grästorp 2021-08-28

Hallå alla Saabvänner!

Sommaren är i full fart och vi har hunnit avverka ett helt gäng träffar runt i landet! Vi har märkt att suget ändå finns där för mer och därför drar vi ihop ännu en!

Denna gång är det en ren mysträff! Vi anordnar den i en riktigt saabkär kommun i landet, nämligen Trollhättan och närmare bestämt Grästorp, en liten pärla på landsbygden! Här finns en jättefin anläggning som heter Brännebacka Gård, dit vi tänkt förlägga träffen!

På träffen kommer vi att kunna delta i familjära aktiviteter så som:

Utställning av våra kära SaabarUtse träffens snyggaste Saab (People´s Choice)

Utse finaste originalbilen (Jury)

Backluckeloppis

Lekar/tävlingar för vuxna

Lekar/tävlingar för barnSnack med likasinnade

Området har ett inträde på 50:- per person för att nyttja faciliteterna, där vi som klubb bjuder på inträdet för samtliga betalande medlemmar i Saab Turbo Club of Sweden. Resterande deltagare betalar 50:- per person över 15 år. Det finns ett jättefint café där man kan ta sig en fika eller kanske något lite mer matnyttigt.

Naturligtvis välkomnar vi våra sponsorer att ställa upp fritt på plats. Övriga utställare är också välkomna till en liten avgift. Kontakta Stig Holmlund, ansvarig för våra cruisingträffar

Vi vill även varmt sträcka ut en välkomnande hand till medlemmar i våra syskonklubbar i Svenska Saabklubben, Sonett Club Sweden och oavsett klubbtillhörighet eller inte är man precis lika välkommen!

Det kan ju vara ett lysande tillfälle att bli medlem i klubben och se träffavgiften som en ren rabatt på årsavgiften! 🙂

Om inte så kommer det definitivt att ge mersmak att bli medlem efter att ha fått vara med!På området finns tillgång till:

Toaletter & Dusch

Ställplatser

Tältplatser

Café

Saabmys! 🙂

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer